Nye indlæg

 

Kender du dit sikre sted?

Skrevet af Jonas Borup
07-12-2016
Vi har inde i os et sikkert sted. Et sted for ro, glæde og livskraft. Et sted hvor vi nærmest er uovervindelige. Et depot af ressourcer.

Hverdagens stress og jag gør, at vi glemmer dette sted. At vi afkobler vores krop og følelsesliv. At vi farer vild i bekymringer, opgaver, angst og stress.
Vi kan fare så vildt, at vi helt glemmer at komme tilbage. At vi helt glemmer at vi har et sikkert sted.

Mit sikre sted er på havet. Det er der mange grunde til. Optimistjollesejlads som dreng, jollesejlads som ung, kapsejlads, fantastiske oplevelser, ferieture, natur, vejrets skiften, mennesker jeg holder rigtigt meget af, rejser, sol, regn, vindens susen, bølgernes bevægelser.
 
En af mine klienter, har et sikkert sted en bestemt periode af sit liv, en anden et bestemt sted, en sammen med sine børn, og en har et helt fantastisk fantasi-sted i et eventyrlignende land..
 
Ind imellem lukker jeg øjnene, trækker vejret og forestiller mig jeg er på mit sikre sted. Jeg ser billederne for mig, hører lydene, dufter duftene, og mærker stemningerne inden i mig. Jeg trækker stemningerne ned i mave og ryg, som en paraply, der folder sig ud. Og mærker at jeg på udåndingerne puster stemningerne ud i hele min krop.
 
Når mit liv går stærkt, holder jeg, inde i mig, fast stedet. Mit sted for ro, glæde, livskraft og ressource.
 
Hvad er dit sikre sted? Hvordan holder du fast i det? Hvad betyder det for dig? Hvordan giver du det næring?

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk