Tilbyder / Indsigt og udvikling / Afhængighed og misbrug

Afhængighed og misbrug

Afhængighed og misbrug handler om ubehagelige og ukendte tilstande vi vil undgå, og former for belønning og glæde vi vil have mere af.
 
Alkohol, stoffer, sex, dating, arbejde, købetrang, internet, anerkendelse.... afhængighed og misbrug har mange ansigter. Vi har nok alle grader af den, grader af kendte trygge handlinger og mønster, der giver ubalanceret tilfredsstillelse og kick.
 
Tager afhængighed og misbrug overhånd kræver det vilje at give slip. Vi taler om grundlæggende mekanismer, trang og lyst. Det påvirker vores evne til at regulere os selv, være i følelsesmæssig kontakt og udnytte vores potentiale.
 
Vejen ud handler om strategier til at modstå trang og impuls, evnen at opdage mulighederne i et ændret liv, genkaldelse af følelsesmæssig kontakt og udfoldelse af ressourcer. Det handler også om at arbejde dybere med de årsager og grundlæggende mønstre, der ligger bag.
 
Med vilje og mod kan afhængighed slippes, ned af den vej følger helt nye glæder, muligheder og liv.
Psykoterapeut i København og Kalundborg
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas for en uforpligtende samtale, eller booking af session.
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | jb@borupgruppen.dk