Coaching

Coaching baseret på en omfattende viden om neuroaffektiv forståelse og den treeninge hjernes potentiale for sansning, følelse og tænkning.
 
Fokus er "her og nu", vi arbejder med hvem vi er, hvordan vi organiserer os selv, hvordan vi er i kontakt - og hvordan vi indgår i relationer med andre.
 
I bund og grund tager vi udgangspunkt i hvordan mennesket fungerer, og hvad der driver og motiverer os. Vi kigger på, hvordan vi agerer i en trygheds- og comfortzone, og hvordan vi agerer under stress og belastning. Vi arbejder på at undgå stress, opnå ro og øge robusthed.
 
Forløbet er for personer, der vil lære mere om sig selv og egne reaktionsmønstre. Personer som vil lære at forstå, hvordan både overbevisninger og interpersonelle reaktionsmønstre influerer på vores hverdag - og medvirker til stress, ubalance og uudnyttet potentiale.  
Gennem terapien har jeg lært at acceptere og forstå mine følelser.
Mand 44 år
Fik Jonas anbefalet. Jeg gik der for at blive bedre til at tackle min vrede, jeg var der ca. 5 gange. Valget var rigtigt, jeg fik noget konkret og brugbart med hjem.
Mand 47 år
Går hos Jonas for at blive en bedre leder, udbyttet er stort både professionelt og privat.
Mand 43 år
Alle unge burde lære det her, det burde være et fag i skolen.
Ung mand 17 år
Jeg kommer hos Jonas med nogle måneders mellemrum, og har gjort det længe. Hver gang går jeg derfra med noget konkret og brugbart, jeg kan arbejde videre med på egen hånd.
Kvinde 37 år
Der var en rød tråd i arbejdet, efter hver session havde jeg noget jeg glædede mig til at prøve af og gå videre med.
Mand 23 år
Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han møder en hvor man er og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter.
Mand 51 år
Uden det her tror jeg ikke, at jeg var kommet gennem den periode i mit liv. Jeg har lært at kende forskel på alt det jeg troede var mig, og det der i virkeligheden er mig.
Mand 29 år
Søg terapi i København
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas for en uforpligtende samtale, eller booking af session.
 
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | jb@borupgruppen.dk