Coaching

Coaching og gestaltcoaching baseret på en omfattende viden om neuroaffektiv forståelse og den treeninge hjernes potentiale for sansning, følelse og tænkning.
 
Gestaltcoaching er "her og nu" og handler om hvem vi er, hvordan vi organiserer os selv, hvordan vi er i kontakt - og hvordan vi indgår i relationer med andre.
 
Vi tager i bund og grund udgangspunkt i hvordan mennesket fungerer, og hvad der driver og motiverer os. Vi kigger på, hvordan vi agerer i en trygheds- og comfortzone, og hvordan vi agerer under stress og belastning. Vi arbejder på at undgå stress, opnå ro og øge robusthed.
 
Gestaltcoachingen er for personer, der vil lære mere om sig selv og egne reaktionsmønstre. Personer som vil lære at forstå, hvordan både overbevisninger og interpersonelle reaktionsmønstre influerer på vores hverdag - og medvirker til stress, ubalance og uudnyttet potentiale.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas for en personlig snak.
 
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K  | Tlf.: 24 26 77 32 | info@borupgruppen.dk