Vælg coaching

Coaching skiller sig ud ved at vi går knap så dybt, der er steder vi vælger ikke at gå hen. I endnu højere grad end i terapien bliver vi "her og nu" og giver dig plads til at arbejde med de helt konkrete temaer du vælger at tage op.
 
Den her form for coaching baserer sig på en omfattende viden om neuroaffektiv forståelse og den treeninge hjernes potentiale for sansning, følelse og tænkning.
 
I bund og grund tager vi udgangspunkt i hvordan mennesket fungerer, og hvad der driver og motiverer os. Vi kigger på, hvordan vi agerer i en trygheds- og comfortzone, og hvordan vi agerer under stress og belastning. Vi arbejder på at undgå stress, opnå ro og øge robusthed.
 
Coaching er for personer, der vil lære mere om sig selv og egne reaktionsmønstre. Personer som vil lære at forstå, hvordan både overbevisninger og interpersonelle reaktionsmønstre influerer på vores hverdag - og medvirker til ubalance og uudnyttet potentiale.  
 
Som i terapien kan også coachingen give dig konkrete måder at håndtere angst, stress og depression. Coaching hjælper dig også til at træffe helt konkrete valg og arbejde med måden du udtrykker dig. 
____
Der var en rød tråd i arbejdet, efter hver session havde jeg noget jeg glædede mig til at prøve af og gå videre med.
Mand 23 år
Jonas er meget nærværende, rummelig og skarp. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter.
Mand 51 år
Super dygtig og professionel terapeut.
Kvinde 59 år
Jeg vil lige sige tak til dig personlig for at være den bedste coach man kan ønske sig. Dine ideer og værktøjer er vildt gode og så er verdens nemmeste person at snakke med. Du har hjulpet mig til at blive et mere åbnet menneske.
Mand 29 år
Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk