Mine arbejdsområder / Kærlighed og nære relationer

Kærlighed og nære relationer

Udgangspunktet for kærlighed og nærvær er tillid og tryghed. Trygheden giver plads til nysgerrighed og åbenhed.
 
Med trygheden skaber vi grundlag for at opnå indsigter omkring styrker og sårbarheder - og balance mellem tanker, følelser og krop.
 
Der bliver plads til at fremstå både stærke og sårbare, plads til at se det unikke i forskelligheden - plads til at vi kan være os selv....
 
Fra det her sted får vi plads til livet, kærligheden og nærværet. Indimellem går det knap så let - Vi bliver fanget:
 
Enten i rollen som pleaser. Med pleaseren bliver vi utydelige, uklare, overtilpasser os og tager os af alle omkring os. Pleaseren holder sig selv tilbage og til sidst kan det ikke holdes ud! Med pleaserens energi får vi over tid ondt af os selv, bliver manipulerende, krænkende - eller trækker og isolerer os.
 
Vi kan også gå den anden vej, få nok i os selv, stå alene og klare os selv. Fra det her sted får vi svært ved at lukke andre ind, svært ved at blive i nære relationer, svært ved at binde os. Vi bliver ensomme og står med det hele selv!
 
I virkeligheden handler det om at vi med helt grundlæggende mønstre gør det bedste vi har lært! Terapi hjælper os til at få øje på disse mønstre, give slip og genoprette balancen.
 
Terapi hjælper os til at tillære eller genlære evnen at række ud og være i kontakt - uden hverken at please eller unødvendigt lukke andre ude! Terapi bliver her en gave til gavn for både os selv, og dem vi holder af!
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk