Mød Psykoterapeut Jonas Borup / Kommende aktiviteter / Mandeforum: Fang kærligheden

Mandeforum: Fang kærligheden

Fang kærligheden er et forum for mænd der vil forstå hvordan HJERTE, HJERNE og SEKSUALITET kommunikerer i nære relationer og når vi jager kærligheden.

Vi taler om den treenige hjerne og mønstre vi kan blive fanget i. Om fornuft, samfundets normer og det perfekte. Om kærlighed og nærvær - og om sex, lyst og afhængighed.

Hver forumgang byder på inspirerende oplæg, øvelser og dialog. Du får dig selv i spil - efter hver forumgang har du noget at arbejde videre med på egen hånd.

Mandeforum ved Psykoterapeut Jonas Borup MPF.
Mandeforum: Fang kærligheden

Tilmelding:

Psykoterapeut Jonas Borup
Tlf: 2426 7732
kontakt@jonasborup.dk

For tilmelding brug tilmeldingsformular - klik her.

For yderligere oplysning og evt. forsamtale kontakt Jonas Borup på ovenstående telefon eller mail.

Hvem kan deltage:

Mandeforum er åbent for alle mænd - singler, mænd i forhold, hetro-, bi og homoseksuelle -  de fleste er fra tyverne til midt i halvtredserne - er du i tvivl om det er noget for dig, så kontakt os for en snak.

Du skal være villig til at forpligte dig til hele forløbet. Hvis du allerede nu ved at du ikke kan halvdelen af gangene, så kontakt os og hør om de efterfølgende hold.

Dato, Sted & Pris:

Datoer ikke fastsat.

Pris: Kr. 400,- pr forumgang, ved tilmelding binder du dig til alle fire forumgange, er økonomien en udfordring kan du betale i rater - kontakt mig for nærmere aftale.

Kommende aktiviteter:

Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk