Tilbyder terapi / Læs om terapi / psykoterapi

Læs om terapi / psykoterapi

Vi mennesker fødes med evnen til at regulere os selv, være os selv, række ud, være i nærvær og sætte naturlige grænser når "nok er nok". Fra det sted folder vi vores potentiale ud, lever, udvikler os, er i trygheden, mærker livsglæden, og håndterer de udfordringer og vanskeligheder livet byder os. 
 
Udfordringerne kan dog blive for store, det sætter sit præg. Det følger os, og træder frem i form af fastlåsthed, anspændthed, rigiditet, utryghed og manglende livsglæde. Eller i form af angst, tristhed, stress, aggression, lavt selvværd, tomhed, lukkethed eller afhængighed.
 
Uden vi nødvendigvis er opmærksomme på det, står vores erfaringer i vejen for øjeblikket af liv "her og nu". Det er her psykoterapeuten og psykoterapien kommer ind i billedet. Psykoterapi foregår som samtale, og giver en tanke-, følelsesmæssig og kropslig indsigt og forståelse.
 
En indsigt og forståelse, der gør det muligt at bruge det psykoterapeutiske rum og samarbejdet med psykoterapeuten til at give slip, gøre ting anderledes, håndtere livet på nye måder, få øje på ressourcerne og leve mere frit!
 
Psykoterapi er både for dig der står midt i en livskrise, måske med symptomer på angst, stress og depression. Psykoterapi er også for dig der oplever at står solidt i livet, og gerne vil have større indsigt i sig selv og egne handlemønstre.
 
Som psykoterapeut er jeg parat til at hjælpe dig videre. Du finder mig centralt i København K, tæt ved Kgs. Nytorv og Nørreport - Og i Kalundborg.
 
Hvad er behovet? Terapi/psykoterapi eller coaching?

Læs mere

Vil du vide mere om min baggrund og uddannelser, så læs med her!
 
Er du interesseret i priser, eller vil du booke en session, så kan du gøre det her!
Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk