Tilbyder terapi / Om terapi

Om terapi

Årsagerne til at vi mennesker søger terapi er flere. Det kan handle om symptomer på angst, stress, tristhed og manglende livsglæde - eller en bagvedliggende længsel efter noget, der måske kunne være anderledes. Vi kan også være drevet af nysgerrighed, opleve et ønske om at blive endnu klogere på os selv og vores liv.
 
Sammen med terapeuten går vi på opdagelsesrejse, undersøger og udforsker nuancerne, perspektiverne og de forskellige sider af os selv. I mødet med terapeuten finder vi langsomt hjem til os selv, begynder at forstå os selv, begynder at forstå vores liv.
 
På den bund har vi kimen til at handle anderledes, agere anderledes i vores relationer og i vores liv. Det kræver vi gør en indsats, øver os med små skridt. Langsomt folder det sig ud, det nye bliver trygt, vores horisont folder sig ud - vores evne til at leve folder sig ud.
 
Rundt på siden kan du læse mere om mine kerneområder, du er også meget velkommen til at kontakte mig for en personlig snak.
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk