Om Psykoterapeut Jonas Borup / Psykoterapeut Jonas Borup

Psykoterapeut Jonas Borup MPF

Psykoterapeut med 4 års uddannelse på Københavns Gestalt Institut, og 4 års uddannelse på Kognitivt Psykologcenter. ICF akkrediteret Gestalt Coach, grunduddannet folkeskolelærer, og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
 
Jonas er grundigt uddannet inden for både stress, angst, depression, og personlig udvikling generelt. Han har praksis centralt i København K, tæt ved Kgs. Nytorv og Nørreport, og i Kalundborg. Er tilknyttet Kognitivt Psykologcenter, laver kurser og underviser på deres psykoterapeutuddannelse. Og er tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut.
 
Han er født i 1975, og har i mere end 17 år arbejdet med menneskelige udviklingsprocesser. Herunder som psykoterapeut, med undervisning, stress- og belastning, leder-, team- og medarbejderudvikling. Samt unge, sanktionsdømte og misbrug. Han er vokset op i Vestsjælland, og bor med sin mand i København. 
Terapi København
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas for en uforpligtende samtale.
 
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | jb@borupgruppen.dk