Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Psykoterapeut Jonas Borup MPF - København

Eksam. psykoterapeut med 4 års uddannelse fra Københavns Gestalt Institut (2012-2016) og 4 års uddannelse fra Kognitivt Psykologcenter (2006-2010) - Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
 
ICF akkrediteret Gestalt Coach (2015), NLP basisuddannelse (2004-2005), terapeutisk massage, samt en række andre kortere kurser og forløb - Hertil grunduddannet folkeskolelærer (1996-2001).
 
Jeg tilbyder terapi i min praksis centralt i København K, tæt ved Kgs. Nytorv og Nørreport - og i Kalundborg. Som psykoterapeut arbejder jeg med stress, angst, depression, livskriser, sorg og selvudvikling. Jeg er optaget af nærvær, betydningen af nære relationer, kærlighed og evnen at leve sit liv!
 
Jeg er tilknyttet Kognitivt Psykologcenter, laver kurser og underviser på deres psykoterapeut- og mentoruddannelser. Jeg er ligeledes tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut, og laver bl.a. introkurser.
 
Gennem efteråret 2017 er jeg coach i et program på TV2. Programmet handler om kærlighed, livsudfoldelse og evnen at være sig selv - også når livet byder på særlige udfordringer.
 
Født i 1975, og har i mere end 15 år arbejdet med mennesker. Herunder som psykoterapeut, med terapi og undervisning. Stress- og belastning, sorg, kriser og livskriser. Samt unge, sanktionsdømte, psykiatriske problemstillinger, afhængighed og misbrug.
 
Vokset op i Vestsjælland, og bor i dag sammen med min mand i København.

Vil du læse mere om terapi og selvudvikling?

Erfaringer:

Nu - 2016 Tilknyttet Kognitivt Psykologcenter som ekstern underviser. Laver kurser og underviser på deres psykoterapeut- og mentoruddannelser.
Nu - 2016 Tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut og laver bl.a. introkurser.

Nu - 2015                   
Selvstændig psykoterapeut med praksis i København K og Kalundborg. Især fokus på nære relationer, kærlighed, stress og balance, evnen at være sig selv og unge. I Kalundborg med mulighed for henvisning for unge gennem Kalundborg Misbrugscenter.
2015 - 2005
Indehaver af UngPro. UngPro arbejder med unge og familier i samarbejde med kommuner på Sjælland. Herunder terapi og familiebehandling. UngPro har fast samarbejdsaftale med Kalundborg Misbrugscenter og varetager deres ungebehandling.
2005 - 2003
Opsøgende medarbejder i kommunalt regi og kontaktperson for unge.
2003 - 2001
Klasselærer i specialklasserække.
 
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min psykoterapeutiske praksis i hjertet af København K og Kalundborg.
 
Jonas Borup Psykoterapeut MPF
København, marts 2017
terapi København og Kalundborg
Jeg vil gerne kontaktes for en uforpligtende snak:
 
:
CAPTCHA Image
Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk