Tilbyder / Psykoterapi og coaching / Psykoterapi

Psykoterapi

Får du dig selv ordentligt i spil? Evner du at stå ved dig selv, også i relationer der er udfordrende og vanskelige? Formår du at være i nære relationer, uden at blive opslugt, og uden at have impulsen til at trække dig og lukke andre ude?
 
Vil du lære at give slip på unødvendige fastholdende mønstre, lære at balancere mellem ro og aktivitet - og finde balancen mellem tanker, følelser og krop? Eller søger du at blive bedre til at håndtere vanskelige følelser, og forstå forskellen på det hurtige kick og dybere vigtighed?
 
Psykoterapi baner vejen, det der skal til er villighed til åbent og nysgerrigt at gå ind i processen. Hvor ofte terapien bør foregå afhænger af hvad du vil bruge den til. Nogle kommer med måneders mellemrum, og arbejder mellem sessionerne videre på egen hånd. Andre, især når symptomer på angst, stress, depression mv. er eskaleret, vælger gennem en periode at komme ugentligt eller hver 14. dag. 
Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han møder en hvor man er og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter.
Mand 51 år
Jeg kommer hos Jonas med nogle måneders mellemrum, og har gjort det længe. Hver gang går jeg derfra med noget konkret og brugbart, jeg kan arbejde videre med på egen hånd.
Kvinde 37 år
Gennem terapien har jeg lært at acceptere og forstå mine følelser.
Mand 44 år
Alle unge burde lære det her, det burde være et fag i skolen.
Ung mand 17 år
Går hos Jonas for at blive en bedre leder, udbyttet er stort både professionelt og privat.
Mand 43 år
Der var en rød tråd i arbejdet, efter hver session havde jeg noget jeg glædede mig til at prøve af og gå videre med.
Mand 23 år
Uden det her tror jeg ikke, at jeg var kommet gennem den periode i mit liv. Jeg har lært at kende forskel på alt det jeg troede var mig, og det der i virkeligheden er mig.
Mand 29 år
Fik Jonas anbefalet. Jeg gik der for at blive bedre til at tackle min vrede, jeg var der ca. 5 gange. Valget var rigtigt, jeg fik noget konkret og brugbart med hjem.
Mand 47 år
Psykoteraeut terapi København
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas for en uforpligtende samtale, eller booking af session.
 
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | jb@borupgruppen.dk