Mine arbejdsområder / Livsudfoldelse / Sårbar robusthed

Sårbar robusthed

Sårbarheden gemmer på unikke kvaliteter. Den er grundlaget for vi kan indgå i betydningsfulde og udviklende relationer og udfolde kreativiteten.
 
Mange forveksler sårbarhed med svaghed, det er synd og det er forkert! Uden sårbarheden agerer vi følelsesløst og koldt, lukker ned for nærværet, kreativiteten og de menneskelige behov. Det er her vi øger risikoen for at skubbe os selv eller andre ud over kanten, ud i stress og magtesløshed.
 
Med kontakt til sårbarheden får vi fat i robustheden, jeg kalder det sårbar robusthed. En robusthed og styrke der omfatter evnen til at tage vare på os selv og andre, fastholde selvstøtten, få potentialet og handlekraften i spil, grænssætte og agerer som hele og betydningsfulde mennesker.  

Om robusthed

Robusthed opstår når vi er os selv, bevæger os mellem ro og aktivitet, står ved vores grænser, giver slip, udtrykker os, viser følelser og sårbarhed samt dyrker de sunde relationer.
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk