Mine arbejdsområder / Livsudfoldelse / Hånd om stress

Hånd om stress

Stress - der findes desværre intet quickfix! Vil du for alvor tage hånd om stress, skal du forholde dig. 
 
Selvfølgelig kan du "her og nu" være så tæt ved et kollaps, at det handler om at skabe indre ro. For mange mennesker opstår denne indre ro ikke af sig selv, blot ved at trække sig og måske sygemelde sig. Måske skal du, med simple øvelser, først lære hvordan du "her og nu" kan arbejde på at genskabe oplevelsen af indre ro. 
 
I anden omgang kan du måske have gavn af opmærksomhed på bevægelserne mellem ro, aktivitet og frygt - Hvordan bevæger du dig? Hvad kan du gøre for at opretholde balance og flow? 
 
Det kan handle om måden du mærker og regulerer dig selv. Om dine strategier og genetablering af tryghed. Om evnen til at sætte grænser, og indgå i nærende og udviklende relationer - samt evnen til at håndtere og være med din tanker.
 
Selvfølgelig kan det også handle om formen og graden af forventninger og krav fra omverden.
 
Stress er en kompleks størrelse, og kan sjældent adresseres et enkelt sted. Stress handler oftest både om strukturelle omstændigheder, egne historier, mønstre, evt. traumer og ubalancer, vaner, relationelle problematikker, tilknytning og ydre krav.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om stress, og hvad der er den rigtige hjælp til dig.

Fakta om stress

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser at stress vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.
 
430.000 danskere, svarende til 10-12%, oplever symptomer på alvorlig stress hver dag.
 
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk