Specialer / Stress og balance

Stress og balance

Stress er jo nærmest blevet en folkesygdom! Hvorfor? Årsagerne er flere, en af dem er omskifteligheden og tempoet i vores moderne samfund. Omskifteligheden og tempoet omkring os, gør det så vigtigt for os moderne mennesker at grænsesætte samt fastholde balancen, nærværet og trygheden i os selv og vores nære relationer.
 
Det sker ikke af sig selv, vi skal bruge vores vilje og gøre en aktiv indsats. Vi lader os så nemt rive med, mister nærværet, balancen og kontakten, over tid kan det ende i stress, ensomhed og fastlåsthed.
 
Grundlæggende overbevisninger og leveregler omkring hvad vi bør og skal kan komplicerer tingene! Grader af utryg tilknytning og traumer det samme.
 
Vi er som nutidens mennesker nødsaget til at give slip på disse unødvendige regler og genetablere trygheden - Hertil skal vi lære at kende forskel på den grundlæggende balance - Og det mere overfladiske kick. Et kick der nok virker tilfredsstillende, men vanskeliggør fastholdelse af balance også på længere sigt.
 
Som psykoterapeut har jeg specialiseret mig. Specialiseret mig i at møde dig, hjælpe dig til at få dig selv i spil, hjælpe dig til at reducere stress samt genoprette og fastholde balancen.

Læs mere!

Under stress og balance kan du læse om hånd om stress, sårbar robusthed samt angst og depression.
 
Læs mere om Psykoterapeut Jonas Borup. Mere om sessioner og evt. booke - Læs her!
Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk