Mine arbejdsområder / Undervisning og supervision

Undervisning og supervision

Et af mine vigtigste undervisningsområder er udvikling af relationskompetence. Tilgangen er selvsagt relationel! Og tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for det neuroaffektive udviklingspsykologiske felt. 
 
Forskningen har lært os en masse om hvad der sker i virkeligheden sker i relationen mellem os mennesker. Noget er verbalt, andet sker mere kropsligt.
 
På simpel, ligetil og oplevelsesorienteret facon bliver I inddraget, og får både forståelse og oplevelse af hvad dette handler om. I får indsigt i egne reaktionsmønstre, forstår hvad dette gør ved jer selv og de relationer I er en del af.
 
I får gode ideer og forslag til udviklingsmuligheder, sådan at I i endnu højere grad kan arbejde på at etablere og fastholde trygge, bæredygtige og udviklende relationer, både privat og professionelt.
 
Alene og sammen med dygtige samarbejdspartnere tilbyder jeg alt fra kortere oplæg til længerevarende forløb.
_________ 
 
På en relationel, neuroaffektiv og oplevelsesorienteret grund arbejder jeg hertil med faglig og personlig supervision for faggrupper, der i sit daglige arbejde er beskæftiget med relationer, mennesker, behandling og udvikling. Supervisionen kan være både individuel, og gruppebaseret. 
 
Kontakt mig for videre dialog!
Terapihuset København | CVR: 28 27 04 29 | Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | kontakt@jonasborup.dk