Tilbyder / Psykoterapi og coaching

Psykoterapi og coaching

Vi mennesker fødes med evnen til at regulere os selv, være os selv, række ud, være i nærvær og sætte naturlige grænser når "nok er nok". Fra det sted folder vi vores potentiale ud, lever, udvikler os, er i trygheden, mærker livsglæden, og håndterer de udfordringer og vanskeligheder livet byder os.
 
Udfordringerne kan dog blive for store, det sætter sit præg. Det følger os, og træder frem i form af fastlåsthed, anspændthed, rigiditet, utryghed og manglende livsglæde. Eller i form af angst, tristhed, stress, aggression, lavt selvværd, tomhed, lukkethed eller afhængighed.
 
Uden vi nødvendigvis er opmærksomme på det, står vores erfaringer i vejen for øjeblikket af liv "her og nu". Det er her kommer psykoterapi ind i billedet. Psykoterapi foregår som samtale, og giver en tanke-, følelsesmæssig og kropslig indsigt og forståelse. En indsigt og forståelse, der gør det muligt at begynde at give slip, gøre ting anderledes, håndtere livet på nye måder, få øje på ressourcerne og leve mere frit. 
 
København Terapi
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Jonas, for en uforpligtende samtale eller booking af session.
BorupGruppen V/Psykoterapeut Jonas Borup | CVR: 28 27 04 29 | Gothersgade 42, 1123 København K - Danmark | Tlf.: 24 26 77 32 | jb@borupgruppen.dk